Let's make Scrambled Eggs! スクランブルエッグを作ろう |
- |
Bring three eggs from the fridge. 冷蔵庫から玉子をみっつ取ってきて |
- |
Break the eggs. 玉子を割って |
- |
Beat the eggs well. 玉子をしっかりといて |
|
※卵黄= egg yolk 卵白= egg white 卵の殻= eggshell
※泡立て器= eggbeater |
- |
Heat the pan. 鍋を火にかけて |
- |
Put the butter/oil in the pan. 鍋にバター/油をひいて |
- |
Be careful! 気をつけて! |
- |
Don't get burned! やけどしないで! |
- |
Pour the eggs into the pan. 玉子を鍋に注いで |
- |
Stir the eggs. 玉子をかき混ぜて |
- |
Well done! 上手にできたね! |
- |
Can you serve the scrambled eggs? スクランブルエッグを取り分けて |